BEBEK KATİLİNDEN ALÇAKÇA TEHDİT

Yayınlama: 14.11.2022
A+
A-

Dün saat 16:20 sıralarında İstanbul’un en turistik mekanlarından İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısında 6 kişi yaşamını yitirdi, 81 kişi de yaralandı. Hain saldırıda meydana gelen can kayıpları tüm Türkiye’yi yasa boğarken, saldırının arkasındaki bölücü terör örgütü PKK/PYD’nin alçak zihniyeti bir kez daha tatbik edildi.

Kanlı bombalı saldırıyı gerçekleştiren terörist de güvenlik güçlerince yakalandı. Suriye’de PKK/KCK//PYD/YPG’nin özel istihbarat elemanı olarak yetiştirilip Türkiye’ye gönderildiğini itiraf eden kadın teröristin, 1999 doğumlu Suriye uyruklu Ahlam Albashır olduğu öğrenildi.

BEBEK KATİLİNDEN ALÇAKÇA TEHDİT

Menfur saldırı sonrası PKK teröristbaşı Duran Kalkan’ın, geçtiğimiz nisan ayında sarf ettiği sözler tekrar akıllara geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak’ın kuzeyinde devam ettirdiği Pençe-Kilit Operasyonu’nda büyük kayıplar veren terör örgütünün medyasına konuşan PKK elebaşı Duran Kalkan’ın kan donduran tehditleri şöyleydi:

“AKP-MHP’NİN SALDIRDIĞI HER YERDE, KENTLERDE OLACAK”

“Gerilla da savunma yapmıyor, saldırıyor. Saldıracak hem de. Hem de hiç beklemediği yerde, hiç ummadığı yerde. Hazır olmadığı yerde bir bakacak ki gerillanın gürzü tepesindedir. Bu sadece cepheden, askeri hedefler düzeyinde mevzilerde değil, kuzey kürdistanın, Türkiye’nin her yerinde AKP-MHP’nin saldırdığı her yerde olacak. Kentlerde olacak. Her yer savaş alanı”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.