FAKİR FUKARA ÖĞRETMENLER EK ZAM İSTİYOR

Yayınlama: 18.12.2022
A+
A-

“Asgari ücretliye, memura, emekliye ne verilse haklarıdır; fakir fukaraya vermek bereket getirir” sözleriyle Sayın Bakanımız Nureddin Nebati; kimlerin fakir, fukara sınıfına girdiğini tanımlamış oldu.

Sayın Bakanımıza yapmış olduğu bu durum tespiti için öncelikle teşekkür ediyorum.

Ancak tamamının en az lisans mezunlarından olan, insan yetiştirme gibi ulvi bir görevi üstlenmiş öğretmenlerin, fakir fukara sınıfında yer alması mesleki itibara yakışmamaktadır.

Öğretmenler olarak fakir fukara bir yaşam sürmeyi kabullenmemiz mümkün değildir.

İşte bu yüzden öğretmenler olarak maaşlarımıza; 2023 memur maaş zamlarına ek bir refah artışı talep ediyoruz.

Bu talebimizi yetkililere;16 Aralık saat 18.30’da twitter etkinliği yaparak duyuracağız. Öğretmenler olarak; geçim derdi çekmeden insanca yaşayabileceğimiz bir maaşın hakkımız olduğuna inanıyoruz ve maaşlarımızda gerekli düzenlemenin yapılmasını istiyoruz.

Öğretmenler olarak; Sayın Bakanımız Nureddin Nebati tarafından tescillenen fakir fukara sınıfında yer almayı kabullenemediğimiz için 16 Aralık Cuma günü saat 18.30’da @kadem93 hesabıyla başlayacak tweetle hep beraber öğretmenlerin fakirlikten kurtulması için sesimizi yetkililere duyuracağız.

Sayın Bakanımız Nureddin Nebati’nin “Fakir fukaraya vermek bereket getirir” sözlerinden, günün koşulları karşısında öğretmenlerin bu haklı talebinin yetkililerce karşılık bulacağını umuyoruz.

1 milyon 200 bin öğretmen tek yüreğiz! Öğretmenler olarak insanca yaşamayı ve geleceğe güvenle bakmayı hak ediyoruz. Fakir fukara öğretmene ek zam istiyoruz!

Kadriye DEMİREL

Web Banner

Eğitimci Yazar

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.