Öğrenci ve öğretmenler için karne öncesi son görev!

Yayınlama: 11.06.2024
A+
A-

Karne günü yaklaşırken öğretmen ve öğrenciler için bir yeni görev daha ortaya çıktı. Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nün paylaşmış olduğu anket, karne öncesinde yapılması gerekenlerin arasında eklendi. Peki, bu anket çalışmasının yapılma nedeni ne?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmet vermekte olan Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu anketin doldurulması için son günler. Bakanlık tarafından öğrencilerin ve öğretmenlerin doldurması gereken anketler hazırlanmıştır. Söz konusu anketler liselerde görev yapan öğretmenler ve öğrenciler tarafından belirtilen tarihlerde doldurulması gerekmektedir.

OGM Materyal web sitesi değerlendirilecek!
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmet vermeye devam eden ortaöğretim okullarında eğitimini sürdüren öğrencilerimizin akademik becerilerinin artırılması, gelişimlerinin desteklenmesi, öğrenme kayıplarının giderilmesi, tüm öğrencilerimize eşit öğrenme fırsatları sunulması, yardımcı kaynaklara erişimin kolaylaştırılması ve kaynak çeşitliliğinin artırılması amacıyla Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce hazırlanan OGM Materyal Web Sitesinin öğretmen ve öğrenciler tarafından değerlendirilmesi adına bir anket çalışması hazırlandı.

14 Haziran’a kadar ankete katılım sağlanacak
Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce hazırlanan söz konusu anket çalışmasında web sitesinin standartlarının belirlenmesi, geliştirilmesi ve zenginleştirilmesi için ihtiyaç analizini yapmak amacıyla gözetiliyor.

Değerlendirme için hazırlanan anket çalışmasının yapılması adına tüm okullara yazılar gönderildi. Buna göre OGM Materyal Web Sitesi’nin öğrenmeye olan katkısını incelemek ve ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirmek amacıyla hazırlanarak “https://anket.meb.gov.tr/” web adresinden yayınlanan “OGM Materyal Öğretmen ve OGM Materyal Öğrenci Anketleri” 14 Haziran 2024 tarihine kadar liselerde görev yapan öğretmenler ve öğrenciler tarafından doldurulacaktır.

Yapılan bu anket sonucunda Bakanlığın hazırlamış olduğu OGM materyal sitesine dair görüşler alınarak, geliştirilmesi ve değiştirilmesi gereken özellikler hakkında bir veri elde edilmiş olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.