İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri dikkat!

Yayınlama: 04.09.2023
A+
A-

Kırtasiye yardımlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Belediyenin güncel açıklamaları yakından takip ediliyor. Eğitim desteği, kırtasiye yardımları ve burs ödemelerine ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Konuya ilişkin belediyeler son dönemlerde peş peşe açıklama yapıyor.

Okulların açılmasına az bir süre kala eylül ayının ilk günlerde de eğitim için yeni açıklamalar geldi. Farklı kademede eğitim gören öğrencilere kırtasiye desteği verilecek. Konuya ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yapıldı.

2023-2024 KIRTASİYE DESTEĞİ
Eylül ayından itibaren öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmak ve aile yüklerini hafifletmek için belediyeler çalışmalarına devam ediyor. Aktarılan son habere göre Tuzla Belediyesi kırtasiye paketini açıkladı.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşmak üzere toplam da 50 bin öğrenciye kırtasiye destek paketi verilecek.

KIRTASİYE PAKETİ VERİLECEK
Belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda “Cumhurbaşkanımızın, Başbakanlığı yıllarında ilk icraatlarından olmuştu okul kitaplarının öğrencilere ücretsiz dağıtımı. Eğitimde eşitlik için atılan bu dev adımı biz de yıllardır KIRTASİYE PAKETİ ile destekliyoruz. Eğitime yatırım, eğitime destek, öğrenciye kıymet” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.