Milli Eğitim Müdürlüğünde neler oluyor?

Yayınlama: 05.02.2023
A+
A-

Şanlıurfa’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Norm kadroyu delmek için geçici görev iddiasına eğitim camiasından sert tepki !

Şanlıurfa’nın egitimdeki büyük problemi öğretmen eksikliği iken birilerini merkezi okullara müdür yapmak adına norm fazlası idareci ataması yaptığı iddia edildi.


Şanlıurfa’da Milli Eğitim Müdürlüğü’nün idarecileri geçici görevle başka okula görevlendirerek norm kadroyu delmek için yerlerine görevlendirme ölçütü öğretmenlerin idareci olarak geçici görevle atanması kadrolaşma iddiaların getirdi.

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü’nün idarecileri geçici görevle başka okullara görevlendirerek kadroyu delmek için ise yerlerine görevlendirme ölçütü belli olmayan öğretmenlen geçici görevle atadıkları iddia edildi.

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü’nün idarecileri geçici görevle başka okullara görevler vererek kadroyu delmek için ise yerlerine görevlendirme ölçütü belli olmayan öğretmenlen geçici görevle atadıkları iddia edildi. İddiayı WatsApp ihbar hattımızı arayarak RHA Ajans editörleri ile paylaşan eğitimciler geçici görevlendirme nedir? diye sordu ?

RHA Ajansa konuşan ve ismini açıklamak istemeyen öğretmen ve idareciler,” Bunun çok açık bir şekilde kadrolaşma olduğunu ifade ederken eğitimciler ise norm delmek için geçici görevlendirme ile yapılan atamaların Şanlıurfa’ya ve eğitim camiasına zarar verildiğin,,Okullarda ücretli öğretmenlerin görev yaptığı ilimizde Norm fazlası öğretmen ataması yapmayıp,ikinci dönem başlamışken norm fazlası idareci ataması yapmak kime fayda sağlıyor?’
gaphaberleri.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.