Üniversitede memur olmak isteyenlere müjde

Yayınlama: 22.04.2023
A+
A-

Üniversite iş ilanları her ay güncelleniyor. Kamu üniversitesinin yayınladığı ilanda, çeşitli meslek gruplarından 405 personel memur alımı yapılıyor. Üniversite iş ilanı son başvuru tarihi de belli oldu. İşte, üniversite personel alımı başvuru sayfası…

Pamukkale Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Pamukkale Üniversitesi iş ilanı ile kadın-erkek toplam 405 personel daimi olarak kadroya alınacak.

Pamukkale Üniversitesi’nde istihdam edilecek adaylar, yazılı ve sözlü sınava tâbi tutulmayacak, KPSS puanları baz alınacak ve adaylar bu puan sıralamasına göre değerlendirilecek.

ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

13 Nisan 2023 tarihinde açılan Pamukkale Üniversitesi iş ilanı, 5 Mayıs 2023 tarihinde kapanacak ve başvuru yapan adaylara geri dönüş yapılacak.

Yönetimden yapılan açıklamada, “2022 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle (eczacı unvanı hariç) yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 405 adet sözleşmeli personel alınacaktır” ifadelerine yer verildi.

ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIMI HANGİ KADROLARA YAPILIYOR?

Fizyoterapist
Hemşire
Büro Memur
Tekniker
Teknisyen
Mühendis
Biyolog
Diyetisyen
Eczacı
Güvenlik Görevlisi
Antrenör
Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı
Temizlik
Şoför
Destek Personeli

ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL VE NEREYE YAPILIR?

Başvurular Pamukkale Üniversitesi’nin Kınıklı yerleşkesinde yer alan Rektörlük Personel Daire Başkanlığı’na şahsen yapılacak. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Şahsen başvuru yapamayacak adaylar noter vasıtasıyla verecekleri vekâlet ile başvuru işlemi yapabilecek.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU SAYFASI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.