Üniversite Hastanesi yeni personellerini arıyor!

Yayınlama: 16.04.2023
A+
A-

Namık Kemal Üniversite Hastanesi yeni personel alımı yapılacağını duyurdu. Personel başvuru süreci hakkında araştırmalar devam ederken 20 temizlik personeli alımı yapılacağı belirtildi. Adaylardan KPSS şartı istenirken hijyen sertifikasının olması gerektiği de vurgulandı. İşte temizlik görevlisi personel başvuru şartları…

PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Namık Kemal Üniversite Hastanesi bünyesinde yapılacak personel alımları için araştırmalar devam ediyor. Temizlik personeli alımı yapılacağı belirtilirken adayların lise mezunu olması ve 2022 yılında yapılan KPSS sınavı P94 puan türünden en az 50 puan almış olması isteniyor.

temizlik-personeli-1.jpg

Başvuruda bulunacak adayların 35 yaşını doldurmamış olması istenirken hijyen sertifikasına sahip olması da gerekiyor. Erkek adayların ise askerlikle ilgisinin bulunmaması ya da askerlik görevini tamamlaması gerekmektedir. Vardiyalı çalışma sistemine engel olabilecek herhangi bir durumunun bulunmaması ve sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almaması gerekmektedir.


BAŞVURULAR BAŞLADI MI?

Namık Kemal Üniversite Hastanesi kapsamında yapılacak temizlik görevlisi personel alımları için başvuru tarihi 24 Nisan 2023 olarak belirtildi. Başvuru yapacak olan adaylar www.nku.edu.tr adresi üzerinden online olarak başvuru işlemlerini tamamlayabilir. Adayların şahsen ya da posta yoluyla yaptığı başvurular kabul edilmeyecek.

namik-kemal-universite-hastanesi.jpg

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER NELERDİR?

Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi için başvuruda bulunacak adaylardan istenen başvuru belgeleri şu şekildedir:

  • Başvuru formu (bilgisayar ortamında eksiksiz bir şekilde doldurulup ilgili alana yüklenmelidir)
  • Diploma ya da mezuniyet belgesi fotokopisi (e-Devlet üzerinden alınabilir),
  • KPSS sonuç belgesi,
  • Terhis belgesi,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Hijyen sertifikası,
  • Fotoğraf

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.