Dolar ve altın nisan ayında ne kadar olur?

Yayınlama: 06.04.2023
A+
A-

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ile birlikte uzman isimlerden üst üste açıklamalar gelmeye devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklama ile birlikte yatırımcılar heyecanlandı. Yatırıma dair kritik bir yazıda bulunan uzman isim Nisan ayı ekonomik görünümün fotoğrafını çekti. Nisan ayında nasıl bir piyasanın olacağına dair açıklamalarda bulundu. İşte tüm yatırım sorularının cevabı…

NİSAN AYI ALTIN VE DOLAR DEĞERLENDİRMESİ
Dolar ve altın fiyatlarına dair sık sık bilgilerini yatırımcı ile paylaşan uzman isim “Nisan ayında dolar düşecek mi?” başlıklı yazısı ile dikkat çekti. Nisan ayının 5’inci günü olmasıyla birlikte rekor üstüne rekor kıran gram altın fiyatlarının yeniden ne zaman yükseleceği merak konusu oldu.

Nisan ayının ilk haftasında olduğumuzun altını çizen uzman isim gerginliklerin hâkim olduğuna dikkat çekti. Trump’ın tutuklanmasıyla birlikte yeniden yükselişe geçen altın fiyatlarına dair merak edilenler de artış göstermeye devam ediyor. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte dalgalanmaların hız kazandığı dolar ve altın kurunda yeni rekorlar bekleniyor.

Küresel anlamda yaşanacak olan borsa seçimlerine değinen uzman isim banka sektöründe dünyanın söz edeceğini açıkladı. Suudi Arabistan ile ABD’nin karşı karşıya gelme durumunun Nisan ayı ile birlikte gerçekleşebileceğine dikkat çekti.

İSLAM MEMİŞ ALTIN DEĞERLENDİRMESİ!
Altın ve ONS altın fiyatlarına dair değerlendirmelerde bulunan uzman isim son düşüşleri beklediğini açıkladı. Ons altın fiyatlarında 1.930 seviyesinin destek olarak belirtirken bugün itibariyle ONS altın fiyatı 2000 doları aştı.

Düşüşün yaşanması durumunda ise 1870 dolar seviyelerini takip edeceğini açıklayan uzman isim gram altın için de etkili olacağını belirtti. Yaşanan ONS altın düşüşü durumunda düşecek olan gram altın fiyatı yükseliş durumunda ise artacağını belirtti.

NİSAN AYI SON ALIM FIRSATI!
Bitcoin fiyatlarında satış beklediğini duyuran uzman isim 23 bin dolar ile 28 bin dolar aralığını yakın takibe alacağını açıkladı. Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş ile birlikte tekrardan bir toparlanma sürecine gireceğini açıklayarak 85 dolar ile 88 dolar seviyelerine yükseleceğine dair tahminlerini paylaştı. Nisan ayının dolar karşısında son alım fırsatı sunacağını da ifade etti.

Web Banner
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.