Düşük KPSS puanı olanlar dikkat!

Yayınlama: 16.02.2023
A+
A-

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ); lise, ön lisans ve lisans mezunu 1273 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyurmuştu. Personel alımı yapılacak kadroları ve şartları da açıklayan DSİ, sonuçların ilan edilme tarihini güncelledi.

DSİ PERSONEL ALIMI KADRO DAĞILIMI
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak kontenjan bilgisi şöyle:

  • Lise mezunu 222 destek personeli
  • Ön lisans mezunu 30 koruma ve güvenlik görevlisi ve 221 büro personeli
  • Lisans mezunu 800 mühendis

DSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımında 2022 yılı KPSS puan türünden en az 50 puan almak gerekiyor. Başvuru değerlendirmesi, KPSS puanı sırasına göre en yüksek puandan en düşük puana göre yapılacak.

DSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?
1273 sözleşmeli personel alımıyla ilgili DSİ’den yapılan açıklama şöyle:

“06/02/2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi olan deprem felaketi, yıkıcı etkisini gösterdiği 10 ilimizle birlikte birçok ilimizi de etkilemiştir. Genel Müdürlüğümüzce 17/01/2023 tarihinde merkez ve taşra teşkilatlarımızın tamamında toplam 1.273 sözleşmeli personel alımı için ilana çıkılmıştır. Başvuranlar arasında deprem bölgesinde yaşayanların da bulunduğu göz önünde bulundurularak hak kayıplarının önlenmesi ve herhangi bir mağduriyete yok açılmaması amacıyla 7 Şubat 2023 tarihinde açıklanması öngörülen başvuru sonuçlarının açıklanması ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde www.dsi.gov.tr ayrıca bildirilecektir.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun, geçmiş olsun.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.