İŞKUR, yeni paketlerini duyurmaya devam ediyor

Yayınlama: 11.02.2023
A+
A-

Milyonlarca kişiye istihdam sağlayan ve durumu kötü olan ailelere destek olan İŞKUR, yeni kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Gençleri kursları ile birlikte meslek sahibi yapan İŞKUR, yeni paketini duyurdu. Bu şartları karşılayanlar yaşadı. Anında hesaplarına 4.125 TL yatırıyorlar. Bu fırsat kaçmaz, son tarihi verildi. İşte başvuru detayları ve koşulları…

HEM MESLEK SAHİBİ OLUN HEM DE PARA ALIN

İş sahibi olmak isteyen ya da meslek edinmek için kurs almak isteyen milyonlarca kişi İŞKUR iş fırsatlarını araştırmaya devam ediyor. İŞKUR tarafından yapılan son dakika duyurusu ile milyonlarca kişiye umut oldu. Gelen bilgiye göre, kurs başvurularında ilanlar yayımlanırken birçok kişiye cep harçlığı olarak ödenek sağlandığı belirtildi. Yani hem meslek sahibi olacaksınız hem de para alacaksınız.

BAŞVURAN HERKESE 4.125 TL VERİYORLAR

Yapılan duyuruda yapılacak olan ödeme miktarı paylaşıldı. 2023 yılının ocak ayıyla beraber yeni bir güncelleme yapılarak artış yaşandığı belirtildi ve meslek eğitim kurslarında 84,62 TL olarak belirlenirken sanayi sektörüne yönelik olarak düzenlemeyle beraber kurslarda 137,51 TL ödeme yapıldığı ifade edildi. Yani kısacası 4.125 TL verecekler!

BAŞVURU DETAYLARI

Yapılan duyuruda engelli ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenlerden tahsil edilen idare para cezalarının kullanımda 63,47 TL olduğu belirtilerek kişilerin İŞKUR meslek edinme kurslarını başlattıklarını belirtildi. Hem boş vakitleri değerlenecek hem de cep harçlığı sağlanacak. Başvuruların nasıl ve ne şekil olacağı da duyuruldu. Bu doğrultuda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Hizmet Merkezlerinden veya İŞKUR resmi internet sayfasından üye olarak başvuru yapılabileceği bildirildi.

İŞKUR üzerinden düzenlenen kurslara kayıt yapılırken hem meslek sahibi hem de para kazanma imkanı sunulduğu belirtilerek kurslara gençlerin meslek edinmeleriyle beraber destek sunulurken maddi olarak sorunlar ortadan kaldırılması hedeflendiği paylaşıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.