Başvuran herkese koşulsuz şartsız 10 bin TL

Yayınlama: 05.02.2023
A+
A-

Yeni yılda müşteri kaybetmek istemeyen bankalardan peş peşe duyurular gelmeye devam ediyor. Vatandaşların alım gücü giderek düştü ve nakit ihtiyacı olan kişiler için yeni bir duyuru yapan o banka müjdeli haberi duyurdu. Faizsiz koşulsuz 10 bin TL veriyorlar. Bu fırsat bir daha gelmez. Son gün 28 Şubat. Başvurular bitmeden yetişin. İşte haberin detayları…

Türkiye’de artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte vatandaşların alım gücü giderek düştü. Borçlarını ödemek isteyen kişiler ise bankalar tarafından yapılan kredi kampanyalarını araştırmaya başladı. Beklenen haber ise o bankadan geldi. Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat. Başvuran herkese koşulsuz şartsız 10 bin TL verecekler. Son gün 28 Şubat. Hemen başvurun ve hesabınıza paranız yatsın. İşte detaylar…

ACİL NAKİT İHTİYACI OLANLAR DİKKAT
2023 yılı itibari ile yeni kampanyalarını duyuran Yapı Kredi bankası müşterilerine özel dev kampanyasını duyurdu. Nakit ihtiyacı olanlar dikkat. 1 ila 28 Şubat tarihleri arasında başvuru yapanlara 10 bin TL faizsiz taksitsiz nakit avans verilecek. Yapı Kredi Mobil’i indirin ve hemen başvurun. Bu fırsat bir daha gelmez.

FAİZSİZ KOŞULSUZ 10 BİN TL VERİYORLAR
Kampanyada 15 Mart 2023’e kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanılabileceği belirtilerek faizsiz nakit avans kampanyası duyuruldu. Kampanyaya başvuran herkese 10 bin TL verilirken, başvuranların bu kampanyadan sadece bir kez yararlanabileceği ifade edildi. Maksimum taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL’dir ve 6 aya varan vade için geçerli olduğu ifade edildi.

SON GÜN 28 ŞUBAT! GEÇ KALMADAN BAŞVURUN
Paylaşılan ayrıntılarda 1-28 Şubat tarihleri arasında Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanların bu kampanyadan yararlanabileceği belirtilerek 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunup, başvurusu bankamızca değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda yararlanabileceği ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI
Yapı Kredi tarafından paylaşılan kampanyanın detayları paylaşıldı. Paylaşılan duyuruda şunlar söylenildi:

Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 15 Mart’a kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden yararlanılabilecektir. Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı sadece bireysel kredi kartları ile kullanılabilecektir. Yapı Kredi, kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.