OKUL MÜDÜRLERİN DİKKATİNE!

Milli Eğitim Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığından okul müdürlüklerine anket çalışması konulu resmi yazı gönderdi.

Yayınlama: 20.11.2022
A+
A-

Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı 15.11.2022 Konu : MEB 2024-2028 Stratejik Planı İç Paydaş Anketi ile gönderilen resmi yazıda ;iç paydaş anketinin il, ilçe, okul ve kurumlardaki tüm yönetici ve personel tarafından doldurulması önem arz etmektedir. İfadeleri yer aldı.

İşte o yazı

Millî Eğitim Bakanlığı 06.10.2022 tarihli ve 2022/21 sayılı Genelgesi. 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrolü Kanunu gereğince kamu idarelerine getirilen stratejik plan hazırlama yükümlülüğü çerçevesinde ilgili mevzuata uygun olarak Bakanlığımız 2024-2028 Stratejik Planı hazırlık çalışmalarına başlanmıştır. Stratejik plan çalışmalarında katılımcılığı sağlamak ve geniş kitlelere ulaşmak üzere paydaşlarımıza yönelik iç paydaş anketi geliştirilmiş ve “http://anket.meb.gov.tr/Default.aspx” adresinde yayınlanmıştır.

Bu kapsamda iç paydaş anketinin il, ilçe, okul ve kurumlardaki tüm yönetici ve personel tarafından doldurulması önem arz etmektedir.


Ayrıca il millî eğitim müdürlüğü tarafından ilçe millî eğitim müdürlükleri ile okul ve kurumlara duyurusunun yapılması gerekmektedir.

Söz konusu anketin en geç 15 Aralık 2022 tarihine kadar yanıtlanması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Mehmet Fatih LEBLEBİCİ Bakan a. Starteji Geliştirme Başkanı Dağıtım: B Planı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.