Esenyurt’un Minik yürekler Filistin’deki zulme sessiz kalamadı

Yayınlama: 06.01.2024
A+
A-

İstanbul Esenyurt İBB Prof Dr Sebahattin Zaim ilkokulunun minik yürekleri Filistin’deki kardeşlerine yapılan zulme sessiz kalamadı ve onlara bir ses bir nefes olmak istediler.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ediyor.İsrail’in abluka altındaki Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yana düzenlediği saldırılarda  en az 9 bin 730 çocuk, 6 bin 830 kadın olmak üzere, 22 bin 600 kişi şehit oldu.

Yaşanan vahşice katliamlar, tarihin en karanlık dönemlerinde bile eşine rastlanmamış canice saldırılarla dünyanın kalbi bir kez daha Kudüs’te, Kubbetussahra’da, Mescidi Aksa’da, Gazze’de, Filistin’de atmaktadır. Bir toplum, su, gıda, elektrik, sağlık ve eğitim gibi en temel insan haklarından mahrum bırakılmakta, savunmasız siviller evlerinde acımasızca bombalanmakta, okullar ve hastaneler vurularak bir millet yok edilmeye çalışılmaktadır. Kaldı ki bu zulüm ilk de değil, sicili hiç de temiz olmayan İsrail’in bir rutini halini almıştır.

Dünyanın sesziz kaldığı bu zulme karşı ,Gazze’nin içinde bulunduğu bu duruma dikkat çekmek için bir araya gelen İBB Prof Dr Sebahattin Zaim İlkokulu öğrecileri  okul bahçesinde Filistin bayrağından oluşan bir koreografi hazırlıyarak sosyal medyada paylaştı.

İŞTE O VİDEO

http://kamudanajans.com/wp-content/uploads/2024/01/WhatsApp-Video-2024-01-05-at-18.18.08.mp4?_=2

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.