9 Üniversitenin Rektörü Değişiyor

Yayınlama: 22.04.2023
A+
A-

Aksaray Üniversitesi’nin rektörü değişiyor Yükseköğretim Kurumu (YÖK), başvuru ilanı yayınlayarak 9 üniversitede rektör ataması yapılacağını duyurdu. Bu üniversiteler arasında Aksaray Üniversitesi ’de bulunuyor. Aksaray Üniversitesinin iki dönemdir rektörlüğünü yapan rektör değişti.

Aksaray Üniversitesi’nin rektörü değişiyor

Yükseköğretim Kurumu (YÖK), başvuru ilanı yayınlayarak 9 üniversitede rektör ataması yapılacağını duyurdu. Bu üniversiteler arasında Aksaray Üniversitesi ’de bulunuyor. Aksaray Üniversitesinin iki dönemdir rektörlüğünü yapan Prof. Dr. Yusuf Şahin’in durumu da atama ile birlikte belli olacak.

Adıyaman Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi’ne rektör ataması yapılacağı duyuruldu. Adaylık şartı taşıyanların evraklarını 28 Nisan Cuma günü mesai saati bitimine kadar posta ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na yapılabileceği gibi, ” rektoraday@yok.gov.tr ” adresine elektronik posta yoluyla da yapılabilecek. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.