O üniversite 118 farklı kadroda alım yapacak!

Yayınlama: 16.04.2023
A+
A-

Birçok farklı kurum tarafından gerçekleştirilen personel alımları için araştırmalar devam ediyor. 13 Nisan 2023 tarihinde başlayan alımlar kapsamında memur ve işçi kadroları için 118 farklı meslek grubundan alım yapılacağı belirtildi. Başvuruda bulunacak kişiler için son başvuru tarihinin 5 Nisan 2023 olduğu açıklandı. İşte personel alımı başvuru detayları…

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

En az lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolar belli oldu. Pamukkale Üniversitesi bünyesinde yapılacak alımlar için Fizyoterapist, Hemşire, Büro Memur, farklı branşlardan Tekniker, Teknisyen, Mühendis, Biolog, Diyetisyen, Eczacı, Güvenlik Görevlisi, Antrenör, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Temizlik Personeli, Şoför ve daha birçok meslek grubundan 405 memur-işçi alınacağı duyuruldu.

pamukkale-universitesi.jpg

Üniversite kapsamında yapılacak alımlar için yazılı ve sözlü sınav olmadığı belirtildi. KPSS puanları baz alınarak yerleştirme yapılırken adayların puan sıralamasına göre alınacağı duyuruldu. Yapılan açıklama kapsamında adayların 2022 yılı KPSS B grubu puan sıralamasının olması gerektiği aktarıldı. Adayların puanları esas alınarak yapılacak yerleştirmeler için yazılı ve sözlü sınav olmayacağı duyuruldu.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Üniversite tarafından yapılan açıklama kapsamında belirlenen kadrolar şu şekildedir:
Fizyoterapist, Hemşire, Büro Memur, farklı branşlardan Tekniker, Teknisyen, Mühendis, Biolog, Diyetisyen, Eczacı, Güvenlik Görevlisi, Antrenör, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Temizlik, Şoför ve destek grubuna personel alınacağı belirtildi.

memur-kadin-calisan.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Üniversitenin Kınıklı yerleşkesinde yapılacak personel alımları için Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapılması gerekiyor. Posta yolu ile yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği belirtilirken adayların noter vasıtasıyla vereceği vekalet ile başvuru işlemlerinin yapılabileceği duyuruldu.

personel-2.jpg
Başvuru detaylarını öğrenmek isteyen kişilerin https://www.ilan.gov.tr/ilan/1158174/kamu-akademik-personel-kamu-personel-alim-ve-sinavlari-pamukkale-universitesi-4-b-sozlesmeli-405-personel-alim-ilani adresi üzerinden detayları öğrenebileceği belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.