Çocuklu aileler dikkat!

Yayınlama: 16.04.2023
A+
A-

Belediyeler tarafından yeni açıklamalar yapılırken çocuk sahibi aileleri ilgilendiren yeni bir duyuru yayınlandı. 5 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılması gereken ön başvuru işlemleri için detaylarda paylaşıldı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

5 MAYIS’A KADAR GEÇERLİ

Ankara’da yaşayan ve çocuk sahibi olan vatandaşlar için önemli bir açıklama yapıldı. Yayınlanan duyuru kapsamında başvuru tarihi hakkındaki detaylarda paylaşıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi 19 Nisan 2023 tarihinde başlayacak başvuruların 5 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edeceğini belirtti. Çocuk Etkinlik Merkezleri kapsamında yapılacak etkinlikler için açıklamalar belediyeden geldi. Başvuru işlemlerinin yapılması gerektiği belirtilirken https://cocuketkinlikmerkezleri.ankara.bel.tr/ adresi üzerinden başvuruların tamamlanacağı duyuruldu.

cocuk-etkinlik-merkezi.jpg

Çocuklarda eğitim erken çocukluk döneminde başlamaktadır. İlkokula kadar hassas bir şekilde ilerleyen eğitim sistemi çocukların gelişimi ve doğru yönlendirilmesi için de oldukça önemli bir yere sahiptir. Öğrenciler doğru eğitim ile birlikte ince motor becerileri ve kaba motor becerilerinin yanı sıra duygusal bilişsel ve sosyal alanda da gelişim sağlamaktadır.

ankara-cocuk-etkinlik.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi çocuklar için yeni bir etkinliğe imza attı. Kadın ve Aile hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı bulunan Çocuk Etkinlik Merkezleri’nde 36 ile 66 ay arasındaki çocuklar için yeni hizmetler verileceği açıklandı. Merkezlerin 07.30 ile 18:00 saat aralığında hizmet vereceği belirtildi. Eğitim merkezleri ile birlikte çocukların eğitiminin ve gelişiminin desteklemek amaçlanırken fırsat eşitliğinin ortadan kaldırılmasına da öncelik verildiği duyuruldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.