Nagehan Alçı’dan Mahmut Özer yorumu

Yayınlama: 09.04.2023
A+
A-

YSK’nin yayımladığı takvime göre bugün yani 9 Nisan, milletvekili aday listesinin partilar tarafından teslim edilmesi için son gündü. 26 siyasi parti milletvekili aday listesini vermiş oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinedeki cumhurbaşkanı yardımcısı ve bakanların milletvekili adayı olarak gösterileceğini duyurmuştu. Sağlık Bakanı ile Kültür ve Turizm Bakanı hariç tüm bakanlar milletvekili adayı oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ordu ilinden ilk sırada milletvekili adayı gösterildi.

Bu durum ile ilgili Nagehan Alçı,  Milli Eğitim Bakanı ile ilgili görüşleri Habertürk TV’deki canlı yayında söyledi.

Nagehan Alçı ”Mahmut Özer Ordu 1. sıradan aday oldu. Sn. Özer’i son dönemin en parlak bakanlarından biri olarak görüyorum. Bunu yazılarımda da belirtiyorum. Mahmut Özer’in Milli Eğitim Bakanlığına gelmesi ciddi bir fark yarattı. Sakin, sessizce, çok fazla polemiğe girmeden, o bürokrat titizliğiyle çok güzel adımlar attı. Çok kararlı bir şekilde okulları açtı. Deprem bölgesinde bu kadar büyük bir türbülans yaşandı, en kısa sürede bütün okulların açılması için, deprem bölgesindeki okullar dahil çalıştı.” dedi.

“Ben helal olsun demek istiyorum”

Nagehan Alçı, sözlerine şöyle devam etti: ”Ben helal olsun demek istiyorum. Milli Eğitim Bakanlığı açısından bir kayıp olur yeniden Cumhur ittifakı iktidara gelirse. Ama bakanları kabineye alma stratejisi kapsamında şaşırtıcı değil. Ama bir kere daha söylüyorum. Hakikaten Mahmut Özer’e helal olsun yaptıklarıyla..”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.