Kızılay’dan ‘deprem bölgesi’ uygulaması

Yayınlama: 20.02.2023
A+
A-

Kahramanmaraş’ta meydana gelen şiddetli depremlerin ardından oluşan tahribatın yaraları topyekün sarılmaya çalışılırken, depremzedeler Kızılay’ın yeni yayınladığı WhatsApp hattından hizmet noktalarını öğrenebilecek.

Ekiplerin 7.7 ve 7.6’lık Pazarcık ve Elbistan merkezli deprem felaketinin yıkımıyla mücadelesi devam ederken, depremzedeler, Kızılay’ın WhatsApp hattına konumlarını göndererek kendilerine en yakın hizmet noktasını öğrenebilecek.

İŞTE KONUM ATILACAK NUMARA


Kızılay, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların hizmetlere daha hızlı ve kolay ulaşabilmesi için Deprem Bölgesinde En Yakın Hizmet Noktası Nerede hizmetini kullanıma açtı.

Kızılay’dan yapılan açıklamada, afetzedelerin hizmetlere daha hızlı ve kolay ulaşabilmesi için Deprem Bölgesinde En Yakın Hizmet Noktası Nerede uygulamasıyla 0552 168 30 86 numaralı WhatsApp hattını hizmete aldı.

Bu numaraya konumunu gönderen afetzedeler, kendilerine en yakın hizmet veren kurum ve kuruluşlar ile çadır kentlerin konum bilgisine anında ulaşabilecek. Hat, en kısa sürede Kızılay ve diğer hizmet noktalarının 3 adet konum bilgisini gönderecek. Kızılay bu uygulamaya süreç içinde, sosyal marketler, sağlık hizmetleri ve diğer kamu hizmet noktalarını da ekleyecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.