Altın fiyatlarının o tarihte zirve yapacak! 

Yayınlama: 20.02.2023
A+
A-

Altın piyasası 2022 yılında inanılmaz rekorlar kırarak yatırımcıyı memnun etmeyi başardı. Son zamanlarda tekrardan düşüşe geçen altın fiyatları Cumhuriyet tarihinin en yüksek rakamlarına ulaşmayı başardı. Altın kurunda yaşanan dalgalanmalar sonucunda birçok uzman isimden açıklamalar gelirken Tuna Kaya’da sessizliğini bozdu. Gram altın fiyatları hakkında değerlendirmede bulunan uzman isim yatırımcılara duyuru da bulundu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki şiddetli depremin etkisiyle birlikte altın piyasalarındaki dalgalanmanın da büyüdüğü görülüyor. Yaşanan dalgalanma ile birlikte altın fiyatlarında yaşanan düşüş yatırımcıları endişelendirdi. Fakat kısa bir süre önce Tuna Kaya tarafından gelen açıklama yatırımcıyı serinletti.

Gram Altındaki Düşüş Yatırımcıları Tedirgin Etti!

Altın fiyatlarında yaptığı tahminler ile tanınan uzman isim Tuna Kaya ileriye dönük tahminlerini yatırımcıyla paylaştı. Şubat ayına kadar inanılmaz bir yükseliş yaşayan altın fiyatları son zamanlarda yaşadığı düşüş yatırımcıyı rahatsız etse de altın fiyatlarının tekrardan yükseleceği konuşuluyor.

Yaşanılan düşüşün altın fiyatları için inanılmaz bir fırsat olduğunun altını çizen Tuna Kaya, cebinde parası olan yatırımcıları kuyumcuya davet etti. Gram altın fiyatı geçtiğimiz günlerde 1.200 TL seviyelerinden işlem yürürken günümüzde 1.100 TL seviyelerinden işlem görüyor. Gerileme kaydeden gram altın fiyatı yeniden artacak mı merak ediliyor.

Ekonomist Tuna Kaya’dan Gram Altın Tahmini!

Gram altın fiyatlarındaki düşüş üzerine birçok uzman isim tarafından açıklamalar yapıldı. Açıklamaların yanı sıra tahminlerini de duyuran uzman isimler arasında Tuna Kaya da girdi. Ünlü ekonomist Tuna Kaya ONS altın değerinin 3 bin dolar seviyelerinde yer alacağını tahmin ettiğini belirtti. ONS altın fiyatlarının 3 bin dolar seviyelerine yükselmesi demek gram altın fiyatlarının 2 bin TL seviyelerine yükselmesi anlamına geldiğinin de altını çizdi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.