Faturası kabarık gelenlere müjde!

Yayınlama: 15.02.2023
A+
A-

Son zamanlarda üst üste bir yenisi duyurulan yardım destekleri ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor. Ülkemizde yükselen enflasyon ile birlikte omuzlarına yük binen ailelerin yükünü azaltmak adına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından destekler verilmeye devam ediliyor.

Elektrik ve doğalgaz desteği için faturanız ile birlikte PTT şubesine gitmeniz gerekiyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar 2.750 TL değerindeki destekten faydalanabilecek. Zorlu bir dönemden geçen ülkemizde iç ısıtan müjdeli destek haberi geldi.

Vatandaşlara verilen destek ödemeleri her seferinde güncellenerek tekrardan sunuluyor. Destek ödemelerinde ihtiyaç sahibine göre değişiklik gösterirken başvuru şartları da destekten desteğe değişim gösteriyor. Peki elektrik ve doğalgaz desteğinin başvuru şartları nelerdir?

Destek başvuru detayları!


İhtiyaç sahibi vatandaşlara sunulan sosyal yardımların çoğunluğu PTT aracılığıyla ulaştırılıyor. Yeni sosyal yardım çalışmaları duyurulurken son zamanlarda yükselen fatura fiyatlarına dair de açıklamalar geldi. Yüksek gelen fatura fiyatlarının ardından ihtiyaç sahibi vatandaşlara doğalgaz ve elektrik desteği de yapılacak.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanacak olan destek ödemesinin duyurusu kısa bir süre önce yapıldı. Milyonlarca vatandaş açıklama sonrasında doğalgaz ve elektrik başvurularının nasıl gerçekleştirileceğine dair araştırmalara başladı. ,

PTT desteğine başvuru nasıl yapılır?


PTT tarafından yapılan duyuru ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara doğalgaz ve elektrik desteğinin verileceği açıklandı. Konu hakkında araştırma yapan vatandaşlarla detaylar paylaşıldı. Destekten faydalanmak isteyen vatandaş adının bulunduğu fatura ile PTT şubelerine başvurabilir. E-Devlet Kapısı üzerinden başvuru gerçekleştirilmiyor. Destek için başvuru başlangıç ve bitiş tarihi henüz netleşmemiştir. Tarihlerin netleşmesiyle birlikte haberimizde yer alacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.