PTT personel alımı tufanı başladı!

Yayınlama: 14.02.2023
A+
A-

PTT’nin 2023 yılında gerçekleştireceği personel alımından büyük heyecan ve memnuniyet duyuluyor. KPSS şartı olmaksızın 7 yaşından 70 yaşına kadar tüm vatandaşlara işçi olma olanakları sunuluyor. İhtiyaç duyulan kadrolarda alımların gerçekleştirilmesi için, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, PTT, güvenlik görevlisi, avukat, postacı, gişe görevlisi, büro personeli, temizlik görevlisi ve şoför pozisyonlarında alımlar yapacak. Vatandaşlar, PTT’nin bu alımları ile ilgili başvurularını yakından takip edecekler.

KPSS ŞARTI YOK 7’DEN 70’E İŞÇİ ALIMI MÜJDESİ GELİYOR!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış ve sınav günü itibariyle 36 yaşından küçük olmak, kamu haklarından yasaklı değil olmak, sabıka kaydı bulunmamak, atanacağı pozisyon için gerekli olan öğrenim şartını karşılamak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurum veya kuruluşundan emekli olmamak gibi genel şartların yerine getirilmesi PTT personel alımı için gereklidir.

PTT 2023 personel alımı 24 Mayıs seçimlerinden önce gerçekleşmesi bekleniyor. İş arayan vatandaşlarımız ilan açılmasını bekliyor. PTT tarafından ilan ile beraber alım yapılacak kadrolar açıklanacak. Özel başvuru şartlarına uygun olarak, adayların PTT web sitesindeki iş başvuru formunu doldurup ön başvuru yaptıktan sonra PTT müdürlüklerine müracaat etmesi, kod oluşturarak PTTKEP hesabı açması, gerekli belgeleri toplaması ve başvuru ücretini yatırması gerekiyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.