DURALİ BAKİ SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

Yayınlama: 06.01.2023
A+
A-

Durali  Baki yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Kıymetli dava arkadaşlarım;
Çok değerli üyelerimiz;
Birlik ve beraberliğimizi perçinlediğimiz şube genel kurullarımızı tamamladık. Üstün gayret ile sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına hizmet etmek maksadıyla bu kutlu yola revan olan tüm şube başkanlarımızı ve yönetim kurullarımızı tebrik eder, muvaffakiyetler dileriz.
Sağlık-Sen, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının mukaddes çatısı; güvenli aile ocağıdır. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanı; dünü ve bugünü, yarını ve geleceği en iyi şekilde tahlil edebilecek derinlik ve görüş açısına sahiptir.
Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının umudu, istikbali olan Sağlık-Sen; dava ve hizmet uğruna daha çok emek sarf etmek, daha fazla gayret göstermekle yükümlüdür.
Ancak; beklenenin ortaya konulmadığı, aynı labirentte dönülüp durulan bir tablo ile karşı karşıyayız. Böyle bir tabloya kayıtsız kalmamız, umursamazlık yapmamız, akışına bırakmamız söz konusu olmayacaktır.
Çünkü biz sıradan bir sendika değiliz. Dertlerimiz, kaygılarımız var.
Sağlık Sen; yarınlara ışık tutmalı, çalışanlarımızın ufkunu aydınlatacak bir misyon yükümlenmeli ve sıradan bir sivil toplum örgütü hantallığından bir an evvel kurtulmalıdır.
Sağlık-Sen, yüzyılın yükselen değerlerinden geride kalmadan; yerelle, küreseli birleştiren ve Türkiye’de sendikacılığa yeni bir soluk getirecek anlayışı inşa etmelidir.
Sahada yaptığımız istişareler ve geri dönüşler neticesinde;
Kardeşliği ve emeği öne çıkaracak bir anlayışla sorumluluk almak; edindiğimiz tecrübeyi teşkilatımızın, Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz.
Geldiğimiz noktada sorumluluktan kaçmamız mümkün değildir!
Bu vesileyle, 18 Şubat 2023 tarihinde yapılacak Sağlık-Sen 7. Olağan Genel Kurulu’nda; “Sağlık Sen’de Birlik Hareketi” adına Genel Başkanlığa aday olduğumu, mensubiyetinden şeref duyduğum Sağlık-Sen teşkilatımıza saygılarımla arz ederim.
En büyük gücümüz; teşkilatlarımız, üyelerimiz, birlik ve beraberliğimizdir.
Buradan şubelerimize, delegelerimize, fedakâr sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza sesleniyorum:
Gelin; Mevlana’nın Hacı Bektaş-ı Veli’nin, Yunus Emre’nin, Ahi Evran ve Pir Sultan Abdalların verdiği ilhamla, birliğe ve kardeşliğe katkı sağlayalım.

Gelin, bu yeni dönemi; üslubu, tarzı, işleyişi, çalışmaları ve mücadelesiyle Erdemliler Hareketi’ne yakışır hale getirelim.
Gelin eksiklerimizi, tamamlayamadıklarımızı, gözden kaçırdıklarımızı konuşalım, tartışalım, çözüm arayalım.
Gelin; hakkaniyet temelinde, birlik ve beraberlik içerisinde, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının refahı, huzuru için birlikte ter dökelim.
Bismillah diyerek çıktığımız yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin!

Durali BAKİ
Genel Başkan Adayı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.