İŞKUR personel ilanları açıklandı!

Yayınlama: 09.04.2023
A+
A-

İŞKUR her ay düzenli olarak personel alım duyurularını yayınlıyor. İş arayan vatandaşlar ilk olarak İŞKUR ilanlarına göz atarken özellikle KPSS şartsız ilanlar dikkat çekiyor. İlkokul mezunu adayların da başvuru yapabileceği ilan detayları paylaşıldı. İşte İŞKUR personel başvuru detayları…

İŞKUR HANGİ ŞEHİRLERDE PERSONEL ALIMI YAPIYOR?

Her ay düzenli olarak personel alım listelerini duyuran İŞKUR nisan ayı için yeni listeleri açıkladı. Türkiye’nin dört bir yanında personel alımları devam ederken temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi gibi pek çok alanda alımlar yapılıyor. Nisan ayı içerisinde yayınlanan ilanlar kapsamında Mersin, Bursa, Tekirdağ, İstanbul ve Nevşehir’de yaşayanları ilgilendiren personel alım detayları paylaşıldı. Bunun dışında birçok şehirde personel alımları devam ediyor.


KPSS şartı olmadan İŞKUR üzerinden yapılan alımlar için araştırmalar devam ediyor. İlkokul mezunu olan kişilerin başvuru yapabileceği ilanlar İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yayınlanıyor.


HANGİ ALANDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Nisan ayı ile birlikte vatandaşlar da personel alım detaylarını araştırmaya başladı. İŞKUR her ay düzenli olarak güncel ilanları yayınlarken nisan ayında birçok farklı iş kolunda alım yapılacağını duyurdu. Nisan ayı kapsamında İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi ile birlikte silahlı ve silahsız olmak üzere güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu.

Birçok farklı şehirde devam eden ilanlar kapsamında aşçı ilanları da oldukça dikkat çekiyor. İŞKUR, Nisan ayında hem özel sektörde hem de kamuda personel alımlarına devam ediyor. İlan detayları için İŞKUR resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.