Bakan Varank’tan ‘ihale’ yalanına tepki

Yayınlama: 28.11.2022
A+
A-

Tuzla’da deniz manzaralı arazinin yeğeni tarafından alındığı yönündeki iddialara tepki gösteren Bakan Varank, “Ortada bir kanunsuzluk, usulsüzlük, yolsuzluk ya da benim herhangi bir dahlim varsa ispat etmeyen alçaktır!” ifadesini kullandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank‘ın yeğeni Sedat Varank’ın şirketinin Tuzla’da deniz manzaralı 50 bin metrekarelik arazi de aldığı yönündeki iddialara tepki gösterdi.

Sözcü ve cumhuriyet gazetelerinin haberlerinin “itibar suikasti” olduğunu söyleyen Bakan Varank, ihaleyle herhangi bir ilişkisinin olmadığını belirtti.

“İTİBAR SUİKASTİ”

Asılsız haberlere ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Varank, “Ömrü hayatımda hep alnım açık iş yaptım. Benimle en ufak alakası olmayan bir konuda ısrarla adımı ağzına almaya çalışan haysiyet cellatları için bir kez daha yazayım: 17 yıldır şahsıma en ufak bir olumsuzluk isnat edemeyenler 2. derece akrabalarımın ticari işleri üzerinden itibar suikasti yapmaya çalışıyor. Ortada bir kanunsuzluk, usulsüzlük, yolsuzluk ya da benim herhangi bir dahlim varsa ispat etmeyen alçaktır!” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.